Underholdning og drømmeri med Grimas ansigtsmaling

Børnene i familien, der begge går i fritidshjem er blevet vilde med festlig ansigtsmaling. Egentligt troede jeg at ansigtsmaling snarere var noget der var populært hos de poderne når de er mindre, og ungerne har da begge to prøvet det hos karnevalsfester på vores lokale torv. Men idag er det her ansigtsmaling ganske enkelt gået rent ind hos begge unger.

Jeg regner med at lykken ved ansigtsmaling Grimas - dramashop.dk/category/ansigtsmaling-240 – blev introduceret på samme tid som pædagog Cathrines første uger som ansat. Den kvinde er ret kreativ og hun opstartet et værkted med udklædning, hvor de kreative unger lægger ansigtsmaling på hinanden mens andre skaber sjove kostumer. Den del med ansigtsmaling har Rosa er det.

Min mand og jeg har indkøbt Grimas ansigtsmaling til arvingerne, som de kan bruge om aftenen. Og så i søndags, hvor vi forældre snoozede lidt længe, stod ungerne op på egen håndop uden at vække os, indtog havregryn og startede med at fingere med deres nye ansigtsmaling. Både storesøster og lillebror er blevet ret fingernemme til at lægge det efterhånden. Så børnene gik da lige ind om slikforretningen og legetøjsbutikken med hovederne fulde af ansigtsmaling. Spøgefulde unger. De griner over at få opmærksomhed over deres omgang ansigtsmaling.