Undertegnede bliver nødt til at score mig ny skærmbeskyttelse skabt af panzerglass/panserglas iphone

Ej nu indtraf uheldet igen. Iben & moi skulle kun lige sende et styk billede af os sammen i bus 9A da vi kørte hjem fra brætspilsaften hos Per, og ud af hænderne fortaber jeg selvsagt min iphone 3 (uden skærmbeskyttelse af panzerglass). mister jeg den ikke kun. Ak mobilen op & frontglasset var simpelthen molesteret, fordi mobilen ikke var dækket med skærmbeskyttelse. Var I klar over, at man nemt kan erhverve bomstærkt skærmbeskyttelse i panzerglass/panserglas til iphone? Ps. how staver man til panzerglass/panserglas iphone? Det troede undertegnede ikke, at man ku’ gøre, meeen jeg bestiller nu skærmbeskyttelse i panserglas til iphone. Mobilen ankommer i min postkasse onsdag.

Undertegnede fandt og købte den på en webpage med prof. pazerglass der er godt som skærmbeskyttelse. Undertegnede tænkte overhovedet ik, at man kan købe panserglas til iphone. Filmen er 100 % usynligt og fint & desuden kan sådan en skærmbeskyttelse skabt i panzerglass gøre, hvordan man enkelt kan have min lækre mobil med diverse værktøj eller nøgler uden gammelt cover til beskyttelse.

Hurtige jeg kunne også researche en kende om reparation smartphonen, meeen moderne jeg vil i stedet eje et styk ny panserglas iphone, da min sidste mobil jeg ejede var faktisk en iPhone 3 (uden skærmbeskyttelse). Så en ny smartphone + panserglas til iphone nok være en ganske god investering, bl.a. fordi lille jeg tager til London lige straks for at være aupair og helst vil være med i det hele derhjemme på en ny iphone der nu får panzerglass skærmbeskyttelse.

Derfor er jeg totalt jubelbegejstret for min erhvervelse af skærmbeskyttelse af panzerglass/panserglas til iphone mobilen.