Undertegnede er ganske begejstret for masker, sminke, parykker og kostumer som mit kreative jeg kan kaste mig ud i til enhver party

Jeg kan lige så godt gøre det klart straks. Jeg har stor morskab med at gå amok med masker [dramashop.dk/maske/category/venetianske-masker-fra-italien-73], udklædningstøj, sminke [dramashop.dk/category/sminke-grimas-115] og parykker.

Jeg har nogle hjerteveninder der er helt enige og som gerne forarbejder egne kostumer eller skaffer sjove masker og udsmykker efterfølgende med fjer og glimmer. Specielt én sød veninde er virkelig begejstret for altnærmest alt når det kommer til kostumer, masker, sminke og parykker & hende og jeg har været afsted til salg af parykker og kostumer, når fredericia teater tømmer lageret. Tanjas nyeste køb af masker har hun tillige scoret ved et udsalg, og maskerne pynter nu tøsens soveværelsesvæg.

Ham derhjemme er desværre ikk helt så lykkelig for sminke, masker, kostumer og parykker. Elias er så født fem dage nden fastelavnssøndag, så selvfølgelig er hans tarvelige kæreste nu i gang med at ordne, hvordan jeg skal tale ham ham til at vi skal holde fastelavnsparty, så gæster der synes det er sjovt kan være kreativ med sminke, parykker, masker og kostumer.

Undertegnede synes kostumer, sminke, masker og parykkerer virkelig morsomt. Det giver jo et super sjovt skær. F. exempel sidste nytår, hvor Stefan og Esther, der ofte kommer i jeans og bluse når en i vennegruppen inviterer til stor rund fødselsdagsfest, helt tog røven på os og kom i kjole og vest med customizede masker plus sminke (for dem begge! – iih han havde smukke eyeliner-øjne). Det var så fedt. Min veninde og jeg dressede op i morsomme rokoko kostumer og abnorme prangende parykker. Det blev et brag af en fest.