Utallige personer taler om de smarte frankeringsmaskiner, & nu vil jeg gøre dem kunsten efter!

Min med-blogger og jeg vil give en heads-up til at starte med! Der kommer akkurat nu, hvad nogle eventuelt vil beskrive som et rigtig tørt blog indlæg omkring frankeringsmaskiner! Men det forholder sig ikke desto mindre således, at jeg har erkendt, hvor brugbar en såkaldt frankeringsmaskine (danastar.dk/produktkategori/frankeringsmaskiner) er! & mine ansatte & jeg har langt om længe afgjort, at jeg må spendere nogle moneter på en frankeringsmaskine til mit firma. For nøjagtig 12 måneder siden påbegyndte jeg mit eget firma, og gesjæften har overraskende hurtigt fået ben at gå på. Hvilket har bevirket, at forretningen nu fremsender meget mere post end gesjæften gjorde i begyndelsen. Partnerne og jeg har fundet ud af, at man med assistance fra en frankeringsmaskine har mulighed for at spare ekstrem meget arbejdstid. Specielt i mit nystartede firma, hvor vi stadigvæk bare er få ansatte, ville det være anvendeligt med en frankeringsmaskine, af den grund, at vi allerede oplever travlhed. Og så virker det jo rigtig dumt at bruge værdifuld tid på at slikke på frimærker! Vi ønsker meget mere at bruge tiden på mere værdifulde arbejdsopgaver, & til det formål, spenderer firmaet gysser på en frankeringsmaskine…

Men spørgsmålet lyder, hvilken frankeringsmaskine, jeg skal investere penge i. Jeg har prøvet at skabe mig et overblik over markedet for frankeringsmaskiner, men jeg har absolut ikke taget et valg. Jeg ber til Gud vedrørende, at I, søde følgere, kan hjælpe mig med at afgøre, hvilken frankeringsmaskine, som allerbedst vil kunne hjælpe os. Der kan findes både hjemlige & svenske sælgere af frankeringsmaskiner, & jeg er ikke i stand til at vurdere, hvorhenne det vil være klogest at lægge sine penge. Helt instinktivt vil jeg gå til en hjemlig forretning, af den grund, at det i så fald vil være ekstremt meget lettere at tale, hvis jeg konfronteres med problemer. Men alligevel oplever jeg, at de ikke-danske sælgere af frankeringsmaskiner koster meget mindre end de danske virksomheder. Og som just beskrevet, er jeg selvstændig med en ny forretning, der kun lige genererer profit. Så derfor er det altafgørende, at jeg lokaliserer en frankeringsmaskine til en fantastisk pris. Men uden tvivl spiller maskinens kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Så jeg håber på, med Jeres hjælp, at formå at kunne lokalisere en frankeringsmaskine, som lever op til begge mine krav.