Vælg højskoler i Danmark, opdag dine skjulte evner samt få venner som varer evigt

Mon en af jer har deltaget i et kursus i personlig planlægning og effektivitet? Nu for tiden er undertegnede virkelig travl på grund af arbejdet, vennebesøg, bloggen og andre fritidsaktiviteter. Måske en smule for travl. For tiden kan jeg opfatte hvordan distræte mig mister overblikket, fortrænger at vælge hvilke ting jeg helst vil bruge tiden på og samtidig dratter i tidsrøvere som Facebook og Instagram. Jeg kender til flere, der kender følelsen. Jeg havde derimod never skænket det en tanke, at kunne ændre på det inden jeg fik anbefalet et kursus i personlig planlægning og effektivitet. Det er da oplagt for undertegnede dat deltage i sådan et kursus i personlig planlægning.

Undertegnede overvejede ik lige at sætte tid af til personlig planlægning og effektivitet. Men det lyder som om, at det er god tid brugt på at høre om personlig planlægning og bli’e skarpere. Sørme om ikk’ min mor Johanne og undertegnede har scoret os plads på et kursus i personlig planlægning og effektivitet. Begge to skal vi mestre at prioritere og vide forskellen på hvad som er relevant, og de ting som blot er tidsrøvere. Det bliver fedt at få styr på personlig planlægning – både hjemme og ved når jeg arbejder professionelti.