Ved hjælp af sisaltæpper samt persienner bliver du i stand til at generere den mest behagelige belysning i din bolig

For nylig var jeg hjemme hos min tante, og hun har persienner [www.jemtex.dk/persienner.html], som hun er rigtig begejstret for. Nogle utrolig pæne sisaltæpper [www.jemtex.dk/taepper/vaeg-vaeg-taepper/sisal-taepper.html], og dem vil jeg ligeledes gerne have, har hun ydermere. Splinternye tæpper skal jeg snart ud at anskaffe, og jeg har overvejet at købe sisaltæpper.

Jeg kunne også godt tænke mig persienner el. en markise [www.jemtex.dk/markise] til mit stuevindue, af den grund at sollyset irriterer øjnene. Vælge mellem persienner foruden en markise, kan jeg dog ikke. I forbindelse med markisen & persiennerne, kan jeg nok få vejledning fra en ekspedient, idet jeg alligevel skal erhverve sisaltæpper. Mit håb er, at sælgeren i butikken vil give mig lidt hjælp med valgprocessen. Desuden vil jeg tage min morbror med, på grund af at han har mere forstand på det end mig.

Jeg har gardiner her pt., dog vil jeg ej trække dem for, hver gang der er solskin, fordi der kommer til at være for mørkt. Når jeg skal ud at erhverve sisaltæpper, vil jeg derfor købe markise eller persienner. Jeg tror, jeg vil bruge penge på sorte sisaltæpper, da de er i god kontrast ift. den virkelig lyse stue. For resten skal jeg beslutte mig for, den type persienner el. markise som jeg skal bruge penge på, fordi man kan anskaffe mange varierende typer.