Vedr. Efterskolernes Dag, at møde nuværende elever på efterskolerne og så ændre valg

Vil du gerne beslutte dig for den rette efterskole. Forinden jeg kendte til Efterskolernes Dag (www.halstedhus.dk/tilmelding/efterskolernes-dag) var jeg usikker på mit valg. Efterskolernes Dag er en dag, hvor skolerne har åbent for udefrakommende, så dine forældre og dig selv kan kigge forbi. Der er rigeligt at se, men cool vil det være at besøge de efterskoler du har kig på og smage på stemningen og lærerne.

Godt var det at jeg ræsede omkring til Efterskolernes Dag inden at jeg valgte skole. Efter Efterskolernes Dag var jeg overbevist over, hvilken skole jeg foretræk. Den efterskole som var min umiddelbare førsteprioritet, valgte jeg sgu fra, for efter Efterskolernes Dag var det mindsandten en efterskole med nogle andre fag, som virkede bedre. Jeg fornemmede, at stemningen på den skole mindede mig mere, som jeg bare kunne mærke.

Efterskolernes Dag er temmelig anspændt. Mine forældre har ikk bil, men vi lånte min farbrors BMW, så det var muligt at møde de efterskoler jeg havde kig på. Dengang vi havde set nummer to skole på Efterskolernes Dag vidste jeg nu godt, at den den ville jeg søge hos.