Vi er blevet villaejere og må se at tage stilling til valg af komposithegn/vedligeholdelsesfrit hegn

Nu hvor vi er nye ejermænd af et hus må jeg og kæresten se at vedtage ting og sager som komposit hegn og sådan et vedligeholdelsesfri hegn. Baghaven ligger direkte hen til en offentlig sti og indkigget er kun lidt lukket af med brug af poppelroser. Det resulterer selvfølgelig i en vældigt skøn panoramaudsigt, men uden et vedligeholdelsesfrit hegn {http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/vedligeholdelses-fri-hegn} har folk mulighed for at titte direkte ind. Og manden & mig have nogle områder af baghaven, hvor han og jeg kan opholde os i fred.

Siden mig & kæresten rykkede til Kalundborg startede jeg på at google på komposit hegn og vedligeholdeldes fri hegn. Vi har ikk’ besluttet, hvor vidt vi vælger et komposit hegn, men vi vil absolut foretrække et vedligeholdelsesfrit hegn, som vi vil have sat op. Det fact er ham og jeg ligesindede om.

Min bror har komposit hegn i sin forhave, og han er uhyre fornøjet over det valg. Jeg mener at det kan blive leveret i forskellige lyse og mørke farver og størrelser. Han har et mørkt vedligeholdelsesfrit hegn, men jeg og kæresten vil sikkert foretrække et hvidt eller i hvert fald lyst komposit hegn. Vi foretrækker begge noget landligt og lyst.