Vi har for lidt tid siden været igennem ufrivillig abort og søger på den baggrund en kyndig speciallæge klinik Fyn, fx gynækolog Niels Lund

Gynækolog klinik Fyn – evt. gynækolog Niels Lund

Undertegnede er med barn men det har sørme været en urolig proces, derfor planlægger vi at tage til en gynækolog klinik Fyn og få flere scanninger. Siden manden jeg jeg undlod kondomerne varede det lidt mere end 2 år hvor der ingenting skete, og vores læge var derfor ved at henvise os til speciallæge klinik Fyn til udredning og behandling. Da googlede jeg selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på Google og faldt blandt andet over gynækolog Niels Lund der er en gynækolog klinik nær, i Middelfart hvor vi har lejlighed.

Vi blev med barn og alle tankerne om ægløsning og sædkvalitet blev skubbet væk af glæden en ufrivillig abort. Vi forsøgte ikke at blive slået fuldstændigt omkuld, men der var en tidsperiode, hvor vi var fortvivlede og i sorg over den tabte baby, som Oscar og jeg havde drømt om så længe.

Henvise til speciallæge klinik Fyn – for eksempel speciallæge Niels Lund

Nu et halvt år senere er vi så gravide igen. Min læge synes, at der skal holdes ekstra øje med mig, så min praktiserende læge visiterer undertegnede hen til en gynækolog klinik Fyn. Vi har også tjekket lidt telefonbogen hvor vi igen har bidt mærke i blandt andre speciallæge Niels Lund. Jeg bliver glad ved idéen om at komme hos en speciallægeklinik som fx speciallæge Niels Lund og få yderligere ultralydsscanninger og blive holdt øje med, så jeg kan blive tryg i forløbet, og lægerne støtter, såfremt der også denne gang kommer komplikationer. vi er sikre på at sådan en tilføjet beroligelse bare i sig selv kan være godt.