Vi vil bruge penge på nye væg til væg tæpper

Et omfangsrigt projekt i vores bolig er mig og min mand i gang med, fordi vores soveværelse plus stue nemlig skal gøres i stand. F.eks. vil vi anskaffe splinternye gardiner, grundet at vores nuværende liftgardiner (www.jemtex.dk/liftgardiner) er meget slidte, men det er problematisk. Min kæreste og jeg kan ej finde ud af, hvorvidt vi vil erhverve gulv foruden tæpper (www.jemtex.dk/taepper.html) el. væg til væg tæpper (www.jemtex.dk/taepper/vaeg-vaeg-taepper.html). Vores splinternye liftgardiner skal være i lyse farver, så værelset ikke virker mørkt, på trods af at vi har gardinerne rullet ned. Jeg glæder mig til at købe spritnye liftgardiner. Jeg vil gerne have gulv samt tæpper, af den grund at det efter min mening er pænest, men min mand kunne godt tænke sig nogle væg til væg tæpper, pga. at de gør det hyggeligt. Ydermere siger han, at vores tre børn ikke kommer til skade ligeså let, når de leger med tæpper fra væg til væg. Jeg synes dog stadig, at vi skal købe gulv såvel som tæpper, af den grund at det jo slet ikke er meningen, at børnene må lege så vildt. Vi, jeg og min kæreste, er i det mindste kommet til enighed om liftgardinerne. Jeg håber, at vi ligeledes snart vil blive enige om problemet i forhold til tæppet. Vi har jo derudover rigeligt andet end tæpper, som vi skal klare.