Vores lille familie kan bestemt slå et slag for et stk boardmaker i dagligdagen I kombination med 2000-2012 Addendum Bundle plus Dynamic Speaking Pro til dem med afkom som har åndelige udfordringer

Sønnike tjener umanerligt større hverdags-kvalitet hereafter at han har købet boardmaker » https://dal-pres.dk, med medfølgende 2000-2012 Addendum Bundle » https://dal-pres.dk/boardmaker/addendum-bundle, og Dynamic Speaking Pro » https://dal-pres.dk/boardmaker/speak-dyn-pro,. Lillemanden får det enormt svært, hvis der opstår reform i hans strukturer, eller når han bliver forvirret over, dét han skal de næste timer, dage og uger. Men ved brug af familiens 2000-2012 Addendum Bundle og boardmaker kan manden og jeg let indicere for knægten, det han skal . Med vores drengs boardmaker er der anledning til at forære sønnike et styks overskuelig månedskalender, imens vores 2000-2012 Addendum Bundle har ganske mange sylboler og billeder, hvilket han selv kan aflæse og afkode. Vores 2000-2012 Addendum Bundle dur bl.a. godt ved hjælp til planlægning, struktur, overblik og kognitiv støtte til vores dreng.

Min kæreste og mig har også god glæde af Dynamic Speaking Pro, som er virkelig effektivt til at booste vores sønnikes taleudvikling. Stig er en smule forsinket i sin udvikling, men gennem Dynamic Speaking Pro er vi ret forhåbningsfulde ved tanken om at han skal blive være en del af de andre børn, når knægten kommer i Byskolen til august. For tiden benytter vores dreng sin Dynamic Speaking Pro i udflytterbørnehaven, + når vi øver hjemme. Det stimulerer ham godt.

I det knægten kommer i folkeskole tager vi for givet, at drengen naturligvis vil få sit boardmaker I kombination med 2000-2012 Addendum Bundle og Dynamic Speaking Pro med sig i folkeskolen. Jeg og kæresten luftede det for lederen på skolen, & de kender allerede de to programmer. Det forkendskab virker temmelig betryggende for vores knægts udviklingsmuligheder og evne for at opleve velvære og fatte, hvad der sker på en lang skoledag med diverse mulige ændringer eller afbrydelser. Hvis man er et barn med sårbarhed er boardmaker, 2000-2012 Addendum Bundle og Dynamic Speaking Pro.